myangelson Esra_Omer_21 amin inşallah rabbim en hayırlı zamanda sağ salim evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🏻🤲🏻💜💜
Esra_Omer_21 ANurrr doktor istedi ama ben çektirmeye gidemedim çok şükür de gerek kalmadı sıkıntı yokmuş😇
Humannrle Esra_Omer_21 ohh çok şükür ki gerek kalmamış canım 🥰 Rabbim sağlıklı gebelikler hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah canım 🥰 çoook çooook amiiin🤲🏻🤍
Esra_Omer_21 Humannrle amin amin canım doktor hsg isteyince hem korkmustum hemde üzülmüştüm çok şükür bi sorunda yokmuş Rabbim nasip etti
Gul2769__ Esra_Omer_21 ayyyy hayırlı olsunnnnn canım 🤲🏻🤲🏻Allah sağlık ile versin evlatlarımızı kucağımıza veee kartlara fotoğrafa bayıldım darısı bebeklerimizi böyle çekmeye 🧚🏻😍👼
Esra_Omer_21 Gul2769__ amin canim ilk hamileligimde almistim ama gec gelmisti kullanmak nasip olmadi darısı bu hamilelige oldu. Hatira kalsin diye eşimle bir kaç tane çekildik. Darisi tüm isteyenlerin başına çok çok amin🥹❤️
Meli-sa Esra_Omer_21 ilk çocuğunuz kaç yaşında ayrıca hayırlı olsun sağ salim kıcağınıza almanız dileğiyle lütfen bzilerede dua edin ❤️🥰
Esra_Omer_21 Meli-sa teşekkür ederim 🙂2 yaş 8 aylik canim nasipse dogana kadar 3 bucuk felan olur.ederim tabi❤️
Anneoluyorumm00 Esra_Omer_21 hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 kaçıncı ayda tutu canım hayırlı olsun bizlerde dua et❤️
Humannrle Esra_Omer_21 amiiiin inşallah bana ve isteyen herkese rabbim en en en kısa zamanda nasip etsin 🤲🏻
MehmedinZeynebi Esra_Omer_21 ilk gebeligimizde beraberdi ikimiz aynı gündeydik sen benden önce plesenta bebekten ayrılmıştı diye sezeryan olmuştun simidi ikinci çocukları da yapıverdik 😀