Elvn insallah biberon falan kullanmazsiniz ihtiyaciniz olmaz bebeginiz guzel guzel.emer.sizi. P yuzden bence simdiden masraf etmeyin bosuna ben de nolur nolmaz diye aldim bos bos duruyo etiketleri icinde daha halbuki her yerde eczane var siparis versem netten ertesi gun geliyo bosuna almisim. Bu arada bebegim hemen emmedi sagim makinesi aldik aventin onun biberonuju verince memeyi reddetti haliyle zor alistirdim tekrar memeye. Sarilik riski gecince ugrastim durdum. Aventin silikon gogus ucundan bu surecte cok fayda gordum bebegim tutamiyodu biberonu alimca meme zor geldi zaten tekrar avent silikon gogus ucuyla alistirdim. Emzik de zaten dogum yaptigim hastane anne sutu dostu kesinlikle emzik biberon kabul etmiyorlar geceleri uyuturken rahat ederim diye aldim chicco ve dr brown iki tane emzik ikisini de tutmadi. Iyi ki de tutmadi bir de onu biraktirmasi zor damak yapisini bozuyo da diyorlar hic kullanmadim. Yani isterseniz elzem seylerden baslayin belki ve insallah ihtiyaciniz olmaz emzik biberona.