ones0412 Biz joie chrome aldık ayriyeten joie gemm puset aldık pusette takılabiliyor. Henüz kullanmadık ama kullananların yorumları genelde iyi sürüşü falan güzel rahat sadece yorumlar da katlanınca büyük olduğunu falan söylemişler bana büyük gelmedi
Bebisannneessi ones0412 bende onu alıcam, aynı şekilde bide gemm puseti, geçen mağazada bakmıştım gerçekten sürüşü falan çok iyi, hem ilerde de kullanılabilir baston bebek arabası da gerektirmez
Burcu123-123 Joker baby de bir çok seçenek var gidip görmek istersen. İnternetten araştırmak, fotoğraf incelemek bir süre sonra yetmiyor.
Beybicik AsyaCngz55 Pierre cardin karma plus modelini aldım. Hem hafif ve küçük, hem travel sistem, görünüşü güzel, hem de fiyatı uçuk değil.
Tug_34 Kraft kenya aldık iki adet ikizlerime, kabin boy olup travel sistem olarak geçen tek araba. Çift yön omması ve yer kaplamaması benim için çok önemliydi. Mağazadan eve gelene kadar elimizde kullandık. Çok memnun kaldım. Yeni doğanda da kullanılabiliyor.
Beydanur16 turkuaz_ bende kraft kenya alıcam memnun musun 1 2 güne almaya gidicez inşallah çok kaba mı yoksa internette gözüktüğü gibi naif mi tekerlekleri küçük gibi duruyo diğer travellere göre o yüzden bunu alasım var
turkuaz_ AsyaCngz55 biz saha kullanmadık 2 ay sonra kullanıcaz inşallah. Evet pusetle satılıyor biz bayıldık gercekten
Esradeniz17 Ben de mamas papas airo cosmo modelini aldım. Pusetli ve kapanınca kabin boy oluyor. Mağazalarda gezerken en sağlam bu marka gelmişti gözüme. Sonra internetten aldım. Çok memnunum
1annebebe Bize kayınpederim Baby home markasının setini hediye olarak almış. İçinde puset, anakucağı, mama sandalyesi, park beşik, araba, çanta vs hepsi var. Bu markayı kullanan var mı aranızda?
AsyaCngz55 1annebebe böyle bir set ilk kez duydum umarım memnun kalırsın çok şanslısınız bize kimseden bir şey yok😅
Razee AsyaCngz55 bende çok zor karar verdim en başından beri travel sistem istemiyordum çevremde travel sistem kullananların hiç biri memnun kalmayıp ikinci bi arabaya geçtiler ben de uzun araştırmalar sonucu yoyko quantum aldım kabin boy
AsyaCngz55 Razee iyi günlerde kullanın yoyko citye bakmıştım bende ama canlı görme şansım olmadı yine sağlamlığından şüphe ettiğim bir marka
Evremmm2023 Pierre cardin kabin boy yehoo 2 çok memnunum. 4aylık bebeğim. Yeni doğandan itibaren aktif kullandım.
Bircicekanne AsyaCngz55 prego solo kabin boy aldık henüz kullanmak nasip olmadı ama fiyat ve istediğimiz özelliklere uyan araba bu oldu
Aryemuss AsyaCngz55 ben pratik bir şeyler istiyordum o yüzden Kraft podium aldm .. Chicco goody plus da çok iyi tek tıkla kapanıyor .. ben ikisi arasında krafti seçtim ama krafti görmeseydim Chicco alrdm
Yrnaltnkalp Bende Kraft istiyorum ama bir sürü model var karar veremiyorum ve Kraft 13 binlerde o kadar değer mi onuda bilmiyorum 🥹
AsyaCngz55 Daisy0000 bir bakayım bende genel olarak krafttan herkes memnun ve bütçe olarak da uygun bir marka