Gamzeacis Kızlar Babybjörn tarzında ana kucağı almak istiyorum muadil markalardan kullanıp memnun kaldığınız marka var mı yardımcı olur musunuz
Xcbaby Gamzeacis kullanmadim ama yakindan ikisini de inceledim pierre Cardin ana kucaklari da aynisi bence bime gelmisti gecen hafta
ebrulina Gamzeacis arkadaşımda da babyjörn vardı bende Pierre carsin olanı aldım bimden 1100e düşmüştü en son kalmış diye hiç bir fark olduğunu sanmıyorum çünkü ikisini de gördüm diğerine o kadar para vermeye gerek yok bence
AsyA_34 Gamzeacis Pierre cardin aldım e bebekten altı ahşap olan 700 tl almıştım şuan stoklarda yok sanırım ama takip etmek lazım , henüz kullanmadım ama memnuniyeti yüksekti görünüş olarak da çok beğendim
Gamzeacis Xcbaby fenomen indiriminde fiyatları düşmüş ama hangisi iyidir bilemedim 🤷♀️ sağlamlık kumaş kalitesi vs
Xcbaby Gamzeacis valla kumas kalitesi babyjorn harikaaa diyenler var ama arkadasimin bebegi 4 aylik hasati cikmis kumas tiftiklenmis resmen. Cikarip yikaniyor ikisi de diye biliyorum birde biri 6 7bin civari digeri 1 2 bin arasi bence degmez karar sizin.. sallanma hareketleri boyutu demir kalinligi vs cok benzerdi kumasi da asiri bir fark yoktu bence.
Gamzeacis Xcbaby yok ana kucağı için o kadar para vermeyi düşünmüyorum o yüzden muadilini alıcam zaten o yüzden muadil olarak sordum 😊teşekkür ederim yorumunuz için 🤍
ebrulina Gamzeacis rica ederim eğer bimde bulamazsanız da trendyolda da fiyatı düşüyor takip ederseniz
dilekk11 Sizce bu bebek hareketi ile sallananlar mı yoksa diğer eski tarz olanlar mı daha kullanışlı olur ? Eski tarzdan kastım biz sallıyoruz. Kuzenimin çocuğu içinde çok huzurlu yatıyordu. biraz içine gömülüyordu. Diğerinde daha dik duruyorlar sanırım .
ebrulina dilekk11 bunlar 3 kademeli siz ayarlıyorsunuz ben biraz araştırdım memnun kalan çok mesela kumaşı çıkarıp diğer tarafını takınca da biraz daha büyüğünde oturabiliyor
dymom Huggy wave aldım ama daha deneme fırsatım olmadı. Kurulumunu yaptık kalitesi iyi. Titreşim ve müzik özelliği var ekstra 🌸