Semasyy 23+1 olduk 7 kilo almışım sizler kaç kilo aldınız acaba internete bakıyorum normal kilo alımı 6 7 kiloymuş 23 haftaya kadar 🤷🏻♀️
Aysee1123 Semasyy Normali anormali diye birşey olmuyor kişiye göre değişiyor tamamen yapı meselesi bu. Ben 33. haftamın içindeyim 4 kilo aldım toplam. 20 ye kadar hiç almamıştım zaten. Değişiyor yani herşeyiyle
Elfyns Semasyy valla zaten kilolu hamile kaldım üstüne 8 kilo aldım hıc kusmam falan olmadı iştahım hep acıktı bide gece acıkmaları başlayınca kaçınılmaz oldu 8 kilo aldım😉
Ervanurumm Kişiden kişiye değişiyor kilo meselesi sizinki gayet iyi bende 30. Haftadayım şuan 4 kilo aldım ama ilk hamileligimde de çok kilo almamıştım. Bugün arkadaşımla konuştum o 31 kilo almıştı
Happymomelif Elfyns aynı sizin gibi benim de ne mide bulantım ne kusmam oldu.. bence düşününce 8 kilo normal gibi geliyor😅 muhtemelen benimki doğuma kadar bir 18-20 kiloyu bulur, neyse sağlık olsun da hepimize 🥲😬
2_erkekannesi_ Semasyy bugün tartı günümde hiç kilo almamışım şuan 21+1 haftalığım bakalim son haftalara kadar ne olcak 🫣😀
Nazalex Semasyy 3. Trimesterda kilo alınmıyor ya bende ilk altı kiloyu 28 e kadar almıştım. Şu an 33 hafta. 28 den bu yana yalnızca bir kilo aldım. Çünkü yer yok yiyemiyorum sıcaklar derken kilo almam durdu. Toplam 7 kg ile devam