BozkrtArs Kızlar 1 aylık oglusum. 2 gündür bir sıkıntı var emdiği zaman kusuyor ve aşırı gazlanıyor. Memeyi de almak istemiyor artık,mama veriyorum bir sorun olmuyor kusmuyor. Ne yapsam ki çaresiz kaldım bildiğimi de unuttum yorgunluktan
Eemoom BozkrtArs reflüsü olabilir mi? Emzirince hemen yatırmayın mutlaka gazını çıkarın. Yediğiniz bişeyler alerjide yapmış olabilir belki. Son zamanlarda farklı bişey yediyseniz. Gaz yapacak şeyler yiyorsanız sütten sonra aşırı gaz olması da normal
BozkrtArs Eemoom reflüsü olduğunu sanmıyorum bilmeyerek bezelye çok az yedim ondan dolayı olmuş olabilir diye düşünmeye başladım 2 gündür cekiyoruz ama bu olayı maalesef daha öncesinde yoktu🥺
Eemoom BozkrtArs bezelye kızımda aşırı gaz yapmıştı. Ne zaman yesem inanılmaz gazlanıyordu. Hemen de geçmiyor maalesef sütten etkisi yediğimiz besinlerin. Gazı olun yapamayınca da kusabilir. Kızım gazını yapamayınca çok ıkınıp zorlandığı için bazen hâla kusuyor. 9.5 aylık 🫠
BozkrtArs Eemoom ah yemez olaydım gerçekten hiç düşünemedim gaz olayını ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz yavrum ona da ayrı üzülüyorum canı yanıyor.. rezene anason karışımı önerdiler siz hiç kullandınız mı acaba? Bu arada Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah
Eemoom BozkrtArs hayır ben bebeğime hiç o tarz şeyler vermedim. Rezene bir kaç sefer kendim içtim. Annemin ısrarı ile. Çok zararlı rezene. Uzun kullanımda bir sürü olumsuz etkisi var. İlk 3 ay gaz maalesef devam ediyor. Yediklerinize dikkat edeceksiniz. Doktorumuz bize maflor probiyotik önermişti. Onu ve sapsimplex gaz damlası kullandık 3 ay. En etkili bunlar olmuştu
Eemoom BozkrtArs bende içmedim işte ondan bahsediyorum 🥲 sütümüzden geçiyor ya bebişe her şey. Rezene de illa ki geçecek. Uzun sürede kullanıyoruz en azından ilk 3 ay. Zararlı rezene. 🥲🫠