Egeminannesi Elenora yoo hiç bsy anlamadim iğne olur olmaz ayağımı kaldiramadim bile ordakiler kaldırdı sallantı oluyodu ama acı hissetmiyosun ben sadcee bebegw odaklanmistim o hemen çıktı yarım saat sonra ben çıktım çok güzeldi onun doğduğu anı görmek ağlama sesini duyunca gözlerim doldu hemen yanağıma koydular çok guzeldi
Birbebetoannesi Kubrakarahan Benim zaten boyun düzleşmesi var canım elbette ağrı oluyor. Olmaz diye bir şey diyemem(baş ağrım olmadı sonraki süreçlerde)
Yaprakdokumuseverr Kubrakarahan Ben spinale dayanamadım açıkçası evet acı yok ama his var kesinlikle. Neşteri vurdu çizdi hissettim dedim ben dayanamam buna psikolojim bozulurdu. Neyseki hemen bayılttılar.
Hacerozcn Kubrakarahan spinal oldum 19 yasindayim hic tavsiye edemiyorum bir daha cocuk yapmaya tovbe ediyorum😂 gercekten ameliyatta bagirdim durun ben öldüm diye cok kotu gecirdim baya baya hissettim herseyi
Mhtpdrmz06 Kubrakarahan spinal oldum. Normal giderken sezaryene alındım sonrası zorlu bir süreçti herkeste aynı mıdır bilmem bende bir sene kalçamda ağrı oldu. Geneli bilemiycem bende merak ediyorum aslında kendine geldikten sonra çok fazla ağrı oluyor mu diye
Bsrdmrblk22 İki hafta önce genel anesteziyle doğurdum çok güzel uyuyup uyandım ilk kez anestezi almama rağmen çok kolay uyandım çok şükür 🤲 sonrasında ağrılar oluyor ama ilk günden sonra birşey kalmıyor şimdi çocuğuma kendim bakıyorum