happy-26 Zeehraaaa merhaba ben de gebe kalmadan önce kullandım mayısta başladım geçen hafta bıraktık bizde doktor yazıyor genelde ama benm önceki gebeliğimde evde vardı onu gösterdim onu kullanıyordm
Parsmommy Zeehraaaa merhaba önce vifolic kullandım fakat kapsül balık yağı içerdiği için kokusu rahatsiz ediyordu yutması berbattı sonrasında diofol a geçtim
Zeehraaaa Ben 6 haftalık hamileyim yarın ilk kez doktora gideceğim. 6 hafta boyunca mı kullanmam lazım yani .
Ecemnm Zeehraaaa hemen başlayın normalde gebelik olmadan ilk üç ah başlanması lazım gevelik olusuncada 3 ay kullanılıp bırakılıyor yarın hemen başlayın 12.haftada bırakırsınız diofol kullanıyorum ben hem vitamin hem folik asit
27r1907 Zeehraaaa 12 ci haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktorum folbiol kullanıyorum 7 ci haftadayım
On-Fr-Tu asivemavii_07 12 dedi doktor sonra benden detaylı kan idrar testi istedi yaptırdım 12 de bakcaz ona göre vitamin yazcaz dedi
Baharoloji Zeehraaaa ilk 1 ay sadece folik asit kullandım sonra multivitamin şeklinde ilerlerdik zaten içinde folik asitte vardı doğuma kadar hatta emzirme de de bir kaç ay kullanmıştım
AsyA_34 Zeehraaaa Bende vifolic kullandım ilk 4 ay felan sonra magnezyuma başladım ama onun içeriğinde de folik asit balık yağı vs bulunuyor ek olarak bide kan ilacı kullanıyorum
Snm06 Zeehraaaa vinalac kullanıyorum ben onun öncesinde de folidoce kullanıyordum doktor yazıyor ama gebelik düşünüyorsan veya yeni öğrenmiş doktora ilerleyen zamanlarda gitmeyi düşünüyorsan eczaneden kendin de alabilirsin ben gebe kalmadan önce öyle yapmıştım doktorum değiştirdi sonrasında