BurcuEsiklii EdaMinaKele iyi gidiyo suan pek bi sikayetimiz yok kızımla gayet alıştık birbirimize bağımız iyice güçlendi artık 😊ben 26.hftamdayim ve 1 kilo aldım canım 😊
esdem EdaMinaKele 26. Haftadayiz kizim masallah kipir kipir hic durmuyor..6 kg falan aldim bende ve tek skintim kaburgam cok agriyor :/
hkmtcnr 25+6 haftadyiz 1 hafta da önden gidiyo oğluşum haftaya kontrol var bakalim ne durumda minik kuzum ve 7 kilo aldim 😄👶🏻 EdaMinaKele
KeriminAnnesi BurcuEsiklii nasıl 1 kilo aldınya 😂 biz 10 kilo aldık belki hala daha alıyoruz nolucak bilmiyorum hiç kilo almak istemiuorum 🍓😞😞😂😂😂😂
Annesed 24+3 yarın kontrolümüz var ve dün bi baygınlık yaşayıp acile gittim bakalım yarın ne olacak 🤔👼🙏
Annesed EdaMinaKele teşekkür ederim bi anda başımın arkasından bi ağrı girdi ateş bastı gözümün önü simsiyah oldu sanırım sebebi kansızlık 😕
Lmnkeskin Annesed benimde öyle olmuştu 25 haftada öyle olmuştu kan ilacı kullanmıyordum ertesi gün doktora gittim kan değerlerime baktı kanım düşmeye başlamış kan ilacı verdi hemen ☺
KezbanAyhanKorkmaz Annesed aynı haftada banada olmuştu canım benden acile gittim. Ben progestan ilaç kullanıyordum ondan olabilir demişlerdi birde idrar yolu enfeksiyonu vardı şiddetli oda ateş basarmış. Geçmiş olsun
HazelBaskal 26 dayiz tam.1.72 boyum 59la hamile kaldim 9 kilo aldim🙈gece uyuyyamamak disinda bir sorunumz yok sukur
EdaMinaKele HazelBaskal benim öyle gece uyuyamamak gibi bir durumum olmuyo hareketlerini hissediyorum ama çok aşırı değil sizce normal mi bendeki
HazelBaskal EdaMinaKele o bile kisidrn kisiye degisiyor canim merak etme sen yoktur bir sorun bizimki hic yerinde durmuyor artik kimil kimil surekli😀ama 28.haftaya kadar sabit olmazmis hareketleri zaten bir gun cok hareketli 5 gun sakin olabilirmis korkma sen.cinsiyeti ne sizin?
EdaMinaKele esdem benimde kaburga agrım cok fazlasıydı magnezyum kullanmaya baslyınca hafifledi geçt gibi hatta
Yuestun Annesed dileknazliay evet ne kadar sükretsek az, iyiye gidiypruz elhamdülillah bir on onbes günümüz kaldı tahmini🤗
BurcuEsiklii KeriminAnnesi valla canım ilk 4 ay zaten fazla bisey yiyemedim istahim yoktu 17.haftalarda istahim acilmaya basladi 26.haftaya kadar da 1 kilo aldm😊takma kafana bebis dogunca ister istemez verirsin zaten 😍