Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce kürtaj oldum kürtajın 26. Günü ilk adetimi oldum yaklaşık 6. Gün bitti adetim benim kürtaj öncesi adetlerim yaklaşık 8 9 gün sürüyordu 10. Gün gusül alıyordum zaten 10 günden sonra özür oluyor biliyorsunuz bende 10. Gün yikandim yani 4 gün daha bekledim nolur nolmaz diye 11. Gün de affedersiniz ilişki oldu ilişkiden sonra benim 3 4 gün süren ara kanamam oldu ama özür gününü geçtiği için ben namazlarıma devam ettim ikinci adetim de bu ayin 27 sinde oldu ve 4 gün sürdü sadece ben 2 gün bekledim hiç bir şey gelmedi hatta az da olsa beyaz akıntı geldi ben âdetin 6. Günü yikandim 7. Günü de ilişki oldu ve ilişkiden 1 gün sonra yine o ara kanama gibi leke geldi ister istemez üzüldüm acaba günah mı oldu diye ama ben adetim bitti sandım iki gün hiç bir şey gelmedi benden ondan dolayı ilişki oldu daha sonra yine benden bir şey gelmedi beyaz akıntı geldi hatta bende bugün yine guslümu aldım namazımı kıldım bu akşam yine öyle leke gelmiş bugün adetin 9. Günü benim napmam lazım beyaz akıntıyı görünce benim bildiğim adet bitmiş oluyor ama bu leke neyin nesi inanılmaz kafam karışık