Raife03 tayyibeakyuz bende 12 14 de gittim kiza benziyor dedi ikisinde de ama hala emin değilim ne olacak
angel4545 tayyibeakyuz kardeşime öyle demişti ben de bence erkek demiştim hissimde yanilmam erkek oldu 16. Haftada
kumsal2727 tayyibeakyuz [](https://) 11 hafta 6 günlük banada bakarmisıniz mide bulantım hiç olmadı ilk gebelik sagimdan bakıldı ultrasonla com aş ermiyorum şimdilik belirtiler bunlar ,🤗🐤
turkuaz_ Parsmommy genital bölge kısmında dikkatlı bakılınca yan yana 3 yada 2 çizgi olur 3 çizgi kız 2 çizgi erkek demek
Evlatsevgisi2 tayyibeakyuz ay bana da öyle dedi 12+1 de gittim çok emin değilim belli değil ama kıza benziyor dedi bitane kızım var gönül ister oğluşum olsun önceliğimiz elbette sağlıklı olması 🥰Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah değişir bizim de
Zeyno19 tayyibeakyuz oğlumda banada 12. Haftada kiz dendi 16.haftada erkek oldugu ortaya cikti bu haftalarda yanilma payi yuksek doktorda kesin dememis zaten
Oznur55 Evlatsevgisi2 turkuaz_ bana da yüzde98 kız dediler bakalım zamanla göreceğiz. Teşekkür ederim
_Buse_0505 tayyibeakyuz ben erkek hissediyordm ama hep rüyamda kız goruyordm birde sürekli 5.aya kadr acı ekşi yedim tatlida çukulatadan midem bulanıyordu,ama sonra bı baktm erkek çıktı şuan da sürekli tatli yiyorm😄yani bu işleri belli olmuyor
Mhtpdrmz06 tayyibeakyuz evet canım 12. Haftaydı bzimde kıza benziyor demişti 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda oğlum olacağını öğrenmiştim 4 yaşında şuan oğlum 😍 sen gene alışveriş için biraz daha bekle bence doktor garanti konuşmamış çünkü
Kubra1720 tayyibeakyuz valla bende 12 de gittim hatta ozele gitmistim yüzde 90 kız dedi 18 hafta da devlete gittim yine sordum erkek dedi 😂 busruru kız kiyafti aldım hshshs bakalım 2 güne detayliya girince belli olacak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gamzeramo tayyibeakyuz bende 2 li taramaya girdiğimde doktor şansımı kızdan yana kullaniyorum dedi anca 16.ci haftada net belli olur dedi