Papatyam17 ipekozk28 iki tarafla da kullanılıyor canım ama nasıl kullanman gerektiğini doktorun sana söyluyor mesela benim diğer gebeligimde fitil olarak kullanmamı söylemişti şimdiki gebeligimde ise ağız yoluyla kullanıyorum
Minikperi ipekozk28 iki türlü de alınır ama ağız yoluyla çok halsizlik ve baş dönmesi yapıyor en iyisi fitil yoluyla. Zaten doktorunuz da öyle önermiş.
ipekozk28 Papatyam17 aslinda ilacimin üstünde fitil olarak yazıp isaretlemis eczanesi recetesinde ağız yoluyla alınır yazıyor emin olamadım o yüzden
ipekozk28 Gamzenakit Bana direk vajinal yoluyla al dedi bende o şekilde kullanıyorum fitil olarak evet
27r1907 Gamzenakit fitil olarak kullanımda koyduktan sonra 3 5 dakika yatıp normal islerimizi yapabiliriz beyaz akıntı oluyor biraz fazlasını atıyor vücut
Gamzenakit 27r1907 normal ama dimi akıntınolması simdi ilk gebeliğim düşük olunca tedirgin oluyorum suan ikinci gebeliğim
ipekozk28 Gamzenakit Ever akıntı normal bende de genel olarak gebelikte oluyormuş akıntı bu fitili kullanınca da oluyor sen yine doktoruna gittiginde aklına takılanları sorarsın canım