Afitappp Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 1 eylül de çatlatma iğnesi oldum ama hala ovulasyon testinde çift çizgi görmüyorum bu ne demek oluyor
Sbhtzmn Afitappp çatlamıştır o zaman ben salı oldum ctesi çatlamıştı benim 15. Gün testim silikti kanda ögrendim
Arasmom_ Afitappp Bende o gün çatlatma iğnesi oldum göbekten. Kasık ağrım çok var gaz problemim, sırt ağrım … ovülasyon testleri iğneden kaynaklı yanıltıyor bence yapmayın
Afitappp Sbhtzmn ay hadi hayırlı olsun Bende o kadar çok istiyorum ayın 1 den biri test yapıyorum ama göremediğim için canım çok sıkkın inşallah 15 16 gün sonra bende buraya hayırlı haber yazarım
OnlyBaby Afitappp naptın canım bende 1 eylülde oldum kan falan verdin mi hiç test yaptın mı ben korkuyorum yapmaya şuan yalancı görürüm diye
Afitappp Arasmom_ yumurtlamayı görmek için yapıyordum ama yanlış mı yapıyorum İkimizde inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻
AleynaResul Arasmom_ normal testte de yanıltıyor merak etmeyin bizzat yaşadım iğne hcg hormonunu yükselttiği için yalancı pozitif ve betq değere sahiptim 🥲
Afitappp OnlyBaby yok canım bende korkuyorum negatif görürüm diye ayın 15-16 gibi vermeyi düşünüyorum ama kasık ağrılarım var iki gündür regl olucam sanırım
Arasmom_ OnlyBaby valla daha regl olmadım 3-4 günüm var kanda vermedim bekliyorum Ama iğnenin ilk 1 haftası aşırı sırt ve kasık ağrısı yaşadım bugünde gögüs hassasiyeti Başladı ama günüm yaklaştı diye mi ? , hamile miyim diye mi bilmiyorum