Drnzgn Uygulamada çok şükür son yüzü gördüm gerçi ben ikinci sezeryanim olacağı için tahmini bı 15 gün erken olacak doğumum ama artık hareket etmekte zorlanıyorum bel ağrısı yaşıyorum eksiklerimiz daha var onları tamamlayamadim hem sabırsızlanıyorum hemde tedirgin oluyorum
Yenibirannee Drnzgn benimde son 40 gözüküyor ama sezaryan olacağım icin bu ay sonu olurum daha netlesmedi 🥰 benim hazirliklarim tamam hastane cantami da hazirladim oh icim rahatladi
minikmucizeemaak Drnzgn Benimde son 98 bende bugün hastane çantasını hazırladım, annemlerle yaptık çok şükür. Tüller camlar temizlendi yine temizlik olurda bu kadar detaya girmeyiz dedik. Bende zorlanıyorum artık, sırt ağrılarım oluyor fena oluyorum
Drnzgn Aylinovic ben hamileliğimin baslarinda veriyorum kizimd da oyle almıştım daha yeni 1 kilo almışım oda zaten ben değil çocuktan dolayı dedi doktor
Drnzgn Yenibirannee darısı bizlere inşallah ben biraz ağırdan aldım bu sefer kızımda her şeyi erkenden hazirlamistim
Drnzgn Elifkybs12 rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin bakalım hangimiz önce doğum yapicaz
Drnzgn minikmucizeemaak ben detaylı temizlik için biraz daha bekleyeyim diyorum 2 buçuk yaşında kızım var evim boyanacak zaten detaylı temizliği de kendim yapamayacağım için bekletiyorum
minikmucizeemaak Drnzgn Bende kendim yapmadım ama boya işi yok bende, halılarım yıkanacak sadece onu bekletiyorum. E tabi tekrsr sil süpür olacak illa sadece tüller zamlar dip köşe bitmiş oldu