Aliiss Matmazell beklemekte fayda var bende 5+3 de kese çok çok az görünüyordu alttan muayene istemedi benden 7+1 de de kalp atışını duymuştuk
Matmazell Aliiss Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ben randevuyu direk hastaneden aldm bi yarım saat 45 dkda sıra geliyor bi irfan beye gidebilirsin yakınsa
Aliiss Matmazell ben evlendikten sonra geldim buraya eşimin ailesi Bahata gitmem için israr etmişlerdi ama sonradan Mustafa bey görümcemin çocuğuna hiçbirşeyi olmadığı halde down sendromlu dedikten sonra ne ben ne o gitmedik
Matmazell Aliiss orda da en iyi doktor mustafa bey diye duymuştum kayınvalidemde istemiyor oraya gitmemi ben en iyisi istanbulum tıpa gideym bi özele de gitmek çok istemiyorm saçmasapan paralar istiyolar 😤 soygun gibi geliyo bana
Aliiss Matmazell istanbulum da iyi bir doktor vardı söylüyorlardı ama hatırlamıyorum muayenesi 50 tlydi sanırsam oranın
Yokk Matmazell vala Mustafa balk ve Hamza bey var cok iyi bn Hamza beye gdyrm cok iyi ilglnyolr memnunum yani 🙏
Matmazell Aliiss aa uygunmuşta 🙄 siz keseyi görmeye gitmediniz mi bi daha direk 7. Haftayı bekleyip kalp atışını mı duymaya gittiniz 🙄
Aliiss Yokk benim kendi doktorum var zaten bahata Allahım düşürmesin 🙄 Medicine a gidiyorum sadece yakınımda olduğu için iki taraflı gider gelirim diye düşünmüştüm kan tahlillerimi yaptırırım felan
Aliiss Matmazell geç döllenme olabilir erken demişti gittiğimizde kalp atışını duyduk 10 gün sonra gel demişti
Aliiss Matmazell dediğim gibi Allah düşürmesin oraya benim gittiğim hastane bahatın yanında o kadar o kadar iyi ki ben 100 tl veriyorum muayeneye bahatta 115 tl akıl karı değil özel aracınız var ise kesinlikle medicine a gitmenizi öneririm
Matmazell Aliiss o zaman ben hiç kendmi üzmiyim boşuna sadece şüpheli dedikleri için bana da kal geldi hiçbişi soramadm bi de ilk tecrübe malum 😪
Aliiss Matmazell aynen öyle 6-7 haftalık olsun bi inşallah bi sorun yoktur kendiniz de dediniz ultrasonu eskiydi diye ondan kaynaklı da olabilir
Matmazell Aliiss var var hangi doktora gidiyorsun orayı da bi araştırıyım malum tek doktorla hamileliği takip edip doğum yapmak daha önemli en azndan hikayeni biliyo olcak