mavi_anne23 ressamanne_ kız başlığa koyduğun tavuğa ne güldüm ya😂 yumurtlama döneminde şeffaf uzayan bir akıntı geliyor ordan anlayabilirsin kasıkta agrı oluyor ateş basması
1prensesannesi__ ressamanne_ once kasıkta kramp gibi agri oluyo yumurtlama belirtisi olarak sonrasinda agri gecince seffaf yumurta aki gibi akinti oluyo ben bu ay öyle anladim degerlendirdim
e_blue_sky_a ressamanne_ anlayamazsın. Ancak ilişki anında sperm dışarı çıkmaz ise bil ki Yumurtlama dönemin takib eden günler de değerlendir
ressamanne_ mavi_anne23 tavuğuz bacım malum😂 benimde kasık ağrım var çok 2 gündür, akıntım da başladı aşırı uzamasada şeffaf ve yapışkan yani
ressamanne_ 1prensesannesi__ evet aynıları oluyor illa akıntının uzayan mı olması lazım acaba normal benimki yapışkan şeffaf peçeteye geliyor baya
1prensesannesi__ ressamanne_ uzamasjna gerek yok ben uzuyomu diye bakmadim hic ama yogun bi akinti oluyo bayagı vicik vicik 😂
oozgenur ressamanne_ suan kasik agrim ve akintim var sabah ovulasyon gostermisti zaten ama esim iste ona 🥚🐣 attim tamam anladim yumurtluyon yazmis 😂 gelince degerleririm artik 🙈🤭