Busssssraaaaa tugcehrrl Ben tercih etmedim canım,zaten aşırı şekerli şeyler tüketen biri değildim aile hekimime gidip açlık ve tokluk kan şekeri verdim şekerim çıkmadı,zararlı diyen de var zararı yok diyen de ben tamamen hissiyatla karar verip yaptırmadım🌸
yenibirannis tugcehrrl benim Dr da önermedi bende yaptrmadm aclık tokluk olarak bakıldı 2 defa bi sorun çıkmadı şükür ve zaten tatlı şekerli şeylere dikkat ediyorm su son 2 3 aydr yaptrma diyemem Dr daha iyi bilir canm bnce ona danıs
Kelebekk18 tugcehrrl ben yaptirdim bisi cikmadi allaha sukur ama yaptirabilirsin en azindan aklinda kalmaz cok zor bisi degil
elifsen Gebelikteki rutin testler ile ilgili doktorunuza danışmanız en iyisi. Tesadüf eseri yaptırmayıp hiçbir sorun yaşamayan da var Allah korusun yaptırmayıp gebelik şekeri ile ilgili bebeğini kaybeden de. O yüzden doktorunuza danışarak devam edin
tugcehrrl Sağlık Ocağı doktorum yaptır dedi ama bende öyle çok şekerli şeyler tüketmiyorum ailede kimsedede yok yaptırıp kötü yorum yapanlarda var o yüzden kafam karıştı
serapbttl tugcehrrl yaptırılıp öğrenilmesi gereken bir şey eğer yaptırmam derseniz takip etmelisiniz her gün çok riskli bir durum. Ben ilk gebeliğimde yaptırdım sınırdaydi ama son haftalarda şeker çıktı doğum öncesi 1 buçuk gün takip yaptım ve yüksek olduğu için doğuma alındım hemen oğlum uyanamadi 6 gün yoğun bakımda kaldı. 2.ye hamileyim riskini bildiğim için 12.13.haftadan beri takip ediyorum ve varda şuan 20 haftalığım bebeğim önden gidiyor sürekli takip edip anladığım için yaptırmayacagim ama sürekli takip edemem derseniz yaptırın bilginiz olsun. Ailede şeker öyküsü hiç yok şekerli şeyler olarak düşünmeyin beyaz ekmek pirinç makarna bile şekerij çıkmasına en büyük etken hele birde meyveler