Ilknur_k Merhaba hamişler ben 18 haftalık hamileyim. 1 aya yakındır elimi karnıma koyduğumda kalp atışı hissederiz ya hani öyle Bir şey hissediyorum. Pıt pıt atıyormuş gibi. Bu durumu benim gibi yaşayan var mı acaba neden olur bilen varmı
G-SarikayaYigit Ilknur_k sebebini bilmiyorum ama ilk hareketleri olabilir bende 18. Haftalık hamileyim aynı belirtiyi dün ilk kez yaşadım muhtelemen kalp atışını duyuyorsunuz ve karnınız pıt pıt atıyor
likesah Ilknur_k eger kendi kalp ritminizle uyumlu ve nabiz gibi surekliyse muhtemelen kendi kalp atisinizi hissediyorsunuzdur. Kelebegin kanat cirpisi gibi hafif bir segirmeyse ve surekli degilse bebeginiz hareket ediyordur.
Ilknur_k likesah acaba öyle mi diye düşündüm hatta eşime elini karnıma koymasını söyledim o da kalp atışı gibi bir şey hissettiğini söyledi kardeşime de aynı şekilde sordum o da öyle hissetti
likesah Ilknur_k ben de hissediyorum basta bebek hareketleri sanmıştım. Bu hafta bebek hareketlerini daha net hissetmeye başladım aradaki farkı anlayabiliyorum artık benim hissettigim kendi kalp atışımmış 😅