Arzuseen Benim gibi tatlıya çikolataya düşkün olan varmı aranızda ilk günden beri nerdeyse her gün çikolata yiyiyorum ama çay kahvem yok
Kayaozge Arzuseen İnanmayacaksınız ama neredeyse dokuz ay boyunca tatlı ile beslendik o kadar çok seviyordum ve vazgeçemiyordum
aysenuurr11 Arzuseen ben her zaman yiyorum yemedigim zaman yoktur seker yuklemesine gerek duymadi doktorum kandan bakildi hbA1c ve tokluk sekerine bakti normal cikti
Basakhilal Arzuseen çay kahven olabilir zararlı değil ki:) günde 1 fincan türk kahvesi içmeniz gayet normal:)
Kayaozge Arzuseen Bende öyleydim işte durup dururken hep aklıma sokardım sonra kendime hakim olamayıp yerdim hatta doktorum bana bebeğe ne kadar iyi bakmışsın demişti kadın da bilmiyordu ki sürekli abur cubur yiyorum
Arzuseen Kayaozge bugün şeker sonuçlarım çıktı tam tersi düşük çıkmış doktor şeker tüket dedi ben şok oldum☺️
Kayaozge Arzuseen Aaa çok iyi bir haber yAni şekerinizin çıkmaması 🤭demek ki çok tüketmemişsiniz tatlı falan
lllllaliyeva Çikolatayı çok seven biri olarak gebeliyimin ilk gününden itibaren tatlıdan tiksinmiş durumdayım. Görünce bile midem bulanıyor hep ekşi yiyorum((
Arzuseen lllllaliyeva aa evet olabiliyor bazen ben çok düşkündüm tiksinmedimde allahtan ekşi olarak sadece turşu çekiyo canım arada ama