Sevde___89 Memmedova bana kalirsa 13 haftada da hemen kız demesi benim icin erken.😅😅😅 Kızda dedi erkek de ben şimdi bekliyorum 18 haftalık olunca gidecem. İkilemde kalmak istemiyorum artık
Cleyi Busramnida vallahi 11 hafta 6 günlüktük kabak gibi açmıştı bacaklarını ben bile seçebiliyordum kuşunu düşün 😃😃😃 seninki nazlıymış benimki zilli 😁
Zeynp Busramnida benimkini tahmin bile edemediler 18 de öğrendim Ve çok alakasız midemi üşütmüşüm onun için acile gittim Bi bebeğine bakalım Oğluşun iyi maşallah dedi öyle öğrendim Merak etmeden gidince gösteriyorlar 😂
Esraburhnkulu Busramnida sizinkide bişey mi benim ilk hamileligimde 24.haftaya kadar kız dediler ayrintilida yani 24.haftanın sonunda oğlum olacağını öğrendim:)))) 10 aylık bi oglum var ellerinizden öper
Busramnida Esraburhnkulu Hadi ya gözüm korktu şimdi bakalım nasip her şey 😂😂 Maşallah Allah bağışlasın inşallah 🤗🥰😘
Ozlmcgrci Busramnida evet 21 haftada ozaman kesin oluyor zaten . Bak benim o haftaya kadar göstermedi ayrıntılı da uzun baktiklari için görüyor doktorlar önce benim sormam 'la uğraşırlardı ayrıntılı ultrasondaki doktor ben sormadan söyledi cinsiyeti öğrenmek istiyormu sun diye
Misskaynak Busramnida ya bende bugün başka doktora gittim ve ultrasonu hiç beğenmedim 🤔 net göremedim ama pipi yoktu gerçekten 😂 doktor kızın olucak kesin dedi ama inanmadım yarın kendi doktoruma randevu aldım ancak o zaman inanırım valla
Busramnida Misskaynak İnşallah kesin öğrenirsiniz 🤗 Benim hala kafam karışık ayrıntılı ultrason bekliyorum artık 😂
senayck Busramnida b Busramnida benimde 18+4 detaylı için 20 aralık aldım erken mi bilemedim 20+4 oluyo
Maya311214 Busramnida senden de hayırlı haberler beklerim inşallah 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var bizim sonra rahatız