Herkese merhaba öncelikle bu hikayemi birazda olsun umut olabilmek için yazdım eşimle zorlu bir tüp bebek sürecinden geçtik eşimde sperm kalitesi ve yapısı bozuktu bu tanı konulmadan önce ben sağlıkçı olduğum için profesör dahil tüm doktorlara gittim hepsi sen çabuk hamile kalırsın demişti tek sorun eşim askeri personel olduğu ve senede 2 kez 15 gün yan yana kalabiliyorduk bu süreçte ilk eşime ilaç ve takviye tedavi uyguladık ama ben çok evleneli 1.5 sene olması yaşımızın daha fazla gecmemesi adına süreci uzatmak istemedim ve tüp bebek yaptırdık ve ilk denemede 2 embriyodan yalnız biri tuttu bu süreçte kanama ,düşük tehlikesi,12.haftaya kadar yatak istirahati ,ürtiker geçirmem ile devam etti 🥲eşim bu süreçte sadece yumurta toplama ve 16.haftada yanıma gelebildi ama Allah razı olsun ondan her zaman yanımda hissettim 🙏🏻doğuma kadar kese göründü mü?kalp atışı bebek hareketi hissettim mi hep diken üstünde geçti doktorum sağolsun sürekli diken üstünde takip etti ve 38+3 de çok şükür kendi isteğim ve hastanedeki anestezi doktorumla ortak olarak genel anestezi aldım uyanırken hiç zorlanmadım hiç o kadar zorlanmadım ve sürekli yürüdüm sabaha karşı gazımı çıkardım bu süreçte bebeğimle alışma sürecindeyiz evet çok zor bir süreç ama çok şükür her zerresine sürekli olarak isteyen dileyen herkese Çifter Çifter nasip etsin diye dua ediyorum 🤲 herkese güzel doğumlar ve güzel hamilelikler diliyorum 🙏🏻