Zeyn_11 Merhaba ben 1 aylık evliyim ama hiç korunmadım, hamile kalamadım. Kaç hafta önce mide bulantısı yorgunluk kas ağrısı çok fazla vardı. Sonra adet oldum. Şuan tekrardan daha çok kas ağrısı ve meme ağrısı cekiyprım.. hamile olma şansım var mı?
irmarose Zeyn_11 üstüne görme de olabiliyor,daha çok erken zaten siz biraz rahat olmaya çalışın. Hem bu esnada folik asite başlayın gebelikten önceki 3 ay öneriliyor bir yandan da yumurta kalitesi arttırıcı besinlerden tüketebilirsinz bunlar da gebelik şansınızı arttırır
Ebruebos Genelde psikolojik oluyor ben ilk ay denediğimde her belirti vardı bende adet oldum. Sonraki ay pek belirtim yoktu hiç düşünmedim hamile olduğumu ama hamileydim.
Ebruebos Genelde psikolojik oluyor ben ilk ay denediğimde her belirti vardı bende adet oldum. Sonraki ay pek belirtim yoktu hiç düşünmedim hamile olduğumu ama hamileydim.
luvlymamacita 1 ay cok erken bir sure, umutsuzluga kapilmayin. ben reglim 10 gun gecikince test yapmistim, net sonuc almistim. 1 ayda tutmasi nadir bir durum zaten. kendinizde veya esinizde bir sorun yok, icinizi ferah tutun.
Mzzz Daha 1 kere denemişsin canim bismillah hemen umutsuzluğa strese gerek yok insanlar 7 yıl 15 yıl uğraşıyor her istediğimiz herzaman hemen olmaz zaten bir sorununuz yoksa 1 yıl içinde olacaktır🙏 yumurtlamanızın olduğu tarihten 12 gün sonra belli olur hamile olup olmadığınız 🙏😇
Zeyn_11 MervEliz13 herkes de değişiyor ondan yazmışım ama kim ne zaman hamile kalmak istiyorsa onun seçeneği yanii bence (((((: