Zehross03 sekerparemm hafta önemli kilo değil diyorlar doktor öyle dedi Ama girmeme ihtimali de var tabi İhtimali bile korkutucu
Zehross03 Papatya_kokuyo5 alttan muayene acıtmıyor ya da bilmiyorum açıklık olduğu için acımadı belkide korkulacak hiçbir şey yokmuş Ama devletin doğumhanesinde ebe doğursun da gitsin diye Çok zorladı çok acıttı doktorun yaptığı hiç acımamıştı
Papatya_kokuyo5 Zehross03 bende devlete gittim Altan muayene sırası beklerken kadın bağırdı ben korktum istemiyorum diyip çıktım bide dönüp kadına acele ettiriyo hadı senle mi ugrasacam falan dedi
Havvaa93 Zehross03 Ben kızımda 35 den sonra 3cm açıklıkla 40 haftaya kadar bekledi 🙈😂 hatta ben gittim suni sancıyla alın dedim artık kendi sancım falan yoktu çünkü düşük olmasın diye ilaç verdi hap onu içtim sadece
Zehross03 Havvaa93 Ay şaka mı ya O kadar bekleyeceğini sanmıyorum Ben hiç yumuşama da varmış Bir de çok aşağıya inmiş kafası üç hafta önce kafası 38 hafta vücudu normal 34 +5
Zehross03 Papatya_kokuyo5 ya doktorlar kötü değil ama Ebeler bazıları çok kötü olabiliyor biraz da şans meselesi galiba kadın çok kötüydü panter gibi daldı bana resmen diyor ki soyun aç yürü ağlama böyle emir veriyor bide
Rvydkaratas Zehross03 aynen benimde öyle bebeğin başı ultrasonda bile zor görünüyor.Doktor alttan muayene yaparken başına dokunduğunu söylemişti.Şimdi de doğurmak için bir sürü şey yapıyorum 😂
Zehross03 Rvydkaratas haydaaa sancım olmadığı için ben de öyle olacağını düşünüyorum aslında vardı Ama ilaçtan sonra bıçak gibi kesildi
kadertugrul7 Zehross03 kuveze gerek kalmaz inşallah benim iki kardesimde 35 haftalik doğdu 2500 kilo dogdular ama cok şükür ne kuvezde kaldı nede hastanede kaldilar igne felan vurunmustu annem sizin gibi inşallah sizin bebiste bekler biraz daha
Afrodid Zehross03 kasılmalarım çok oldu bugün hala daha da devam ediyor. Birde bugün 1-2 saat içinde göğsüm sertleşti.