Kızlar merhabalar bugün 20+1 deyim üç haftadır sulu akıntı problemi yaşıyorum. 3 hafta önce acile gitmiştim amnisure testi temiz gelmişti. 1 hafta önce de aynı problemi yaşamaya devam ettiğim için şehir hastanesine gittim. Alttan muayenede doktor yoğun akıntın var evet dedi. Amnisure yapıldı yine negatif çıktı. Ama kültürde üreme olmamasına rağmen idrar ve kan tahlilimde enfeksiyon görüldü. Antibiyotik ve fitil verildi. Dün gece ilk fitili kullandım. Sabahtan bu yana bu sululuk geçen 1-2 güne göre daha fazla avuç içi kadar gelmeye başladı. Acaba bu durum fitilden sonra normal mi? Akıntıdan ziyade sululuğu daha fazla. Bu sulu akıntı dediğim şey tam olarak şöyle bir şey: tam ortada hafif kremsi renkte az miktarda akıntı var etrafında da su var. O etrafı normal su dökülmüş gibi. Sabahları ve hareket halindeyken çok daha fazla yaşıyorum. Gün içinde azalıyor. Gece ise nerdeyse hiç olmuyor. Geceden sabaha ne o akıntı var ne de su. Ama sabah olunca avuç içi kadar geliyor. Kendi doktorum da suyun az demedi. Sıkıntılı bir şey olsa dersi mutlaka. Bu durumu yaşayan insanları fazlasıyla okudum. Sizlere de danışmak istedim. Sizler de yaşadınız mı öyle bir şey? Bu sululuktan korkmalı mıyım? Yoksa bu süreç boyunca buna alışmam mı gerekir?