ozgeoykuu 12+4 haftalığız yemek yiyemiyorum karnım aç ama görmeye de tahammülüm yok Siz bu haftaları nasıl atlattınız
Blueberry0 ozgeoykuu O haftalar çok zordu benim içinde canımın istediği hicbişeyi yiyemiyordum. sadece çorba içiyordum 😕 Bide az az sık sık atıstırıyordum tuzlu salatalık , kraker , leblebi vs Meyve
AslanKadini ozgeoykuu vallah bende öyleyim yesem de yediğim gidiyor lavaboya.. bana yoğurt iyi geliyor ama en azından biraz da olsa doyuyorum 12 haftaligim şu an.. meyve sebze tüket mutlaka yemek yiyemesen de
ozgeoykuu Blueberry0 ezogelin ve mercimek içmekten bana da sinir geldi evde hiç bişey pişiremiyorum kilo verdim etten tiskindim gerçekten çok zor geçiyor
Edus35 ozgeoykuu bende sizin gibiyim moralim çok bozuk katı yiyemiyorum sadece sıvı çorba hep çok üzülüyorum bu duruma nasıl baş ediyorsunuz ya
Hanis Benimde 2.gebeliğim ilk gebeliğimde herşey çok güzeldi enerjim çok yüksekti ama bunda tam tersi resmen yemek yiyemiyorum sürekli halsizlik mide bulantısı 🥹🥹
ozgeoykuu Hanis benim 3. Oluyor gebelik hepsinde bulantı oldu zor geçti bunda da zor hiç kolay bi gebelik yaşamadım 😒
kayra21 Edus35 aslında sıvı şeyler daha çok bulantı yapar katı yağsız şeyler yemeye çalış 35+1 haftalığız haşa midem kötü markette reyonların arasından geçerken bile kötü oluyorum sulu yemek yiyemiyorum naneli olips iyi geliyor zaten 5 ay prilam içtim hayırlısıyla doğsa da geçse bu sıkıntılar
Edus35 kayra21 inanırmısın bulantım yok ya katı yemek istiyorum doktorum gayet iyi diyor yinede sıvı almama ama işte psikolojik olarak iyi hissetmiyorum