Sbel34 Sekine24 aynn öyle doktorum da bana böyle söyledi kesilmişti tekrar gelince üzüldüm sitres oldum haliyle😢
umudum23 Sbel34 Cok cok haklisiniz inanin hepsini yaşadım su anda da gelmek istemiyor mesela😃 dua edin hareketinizj biraz kısıtlayın ve ayaklarinizi surekli yukarida tutup uzanın cok cok geçmiş olsun
umudum23 Sbel34 Cok teşekkür ederim sizinde kanamalar düzelsin hayırlısı ile bebeginizi kucaginiza alın
kadertugrul7 Sbel34 1 ay oldu ilaclari iğneyi bırakalı başından beri kanama ve düşük riski ile ilerledik çok şükür tutundu tamamen 38 haftalik simdide gelmek istemiyor
N-23 Kızlar benimde bebeğin eşi rahmi tam kapatmış bende çok korkuyorum hele ilk öğrendiğimde 1 hafta yemeden içmeden kesildim ama zaman gectikçe allah büyüktür diyorum bi kapı açar, inşallah bizlerde güzel haftalara gelir saglıkla kucagıma alırız 🤲🤲🤲
Zeyna01 Sbel34 Merhaba bugün 14 haftalığım sabah kanamam oldu iğne vuruldum Progestan içiyorum şimdi şuan iyim
Zeyna01 Sbel34 Ayy umarım kesilir benim şuan leke şeklinde gelmeye devam ediyor 14 haftalik olduk hiçbirşey yoktu birden oldu doktor kanama alanın yok rahim ağzı kapalı hiçbirşey yok dedi
MirsT Sbel34 1. Gebeliğim hep kanamalıydı doğunca rahatladım diyebilirim çok şükür 2,5 yaşında oğlum şimdi hiç sıkma canını 🥰😘
Sbel34 MirsT ne güzel tek olmadığımı anladım bu da böyle pozitif sonuçlar görünce içim birazda olsa rahatlıyor
MirsT Sbel34 çok haklısın canım 💞 ilk çocukta böyle yaşayınca ben de senin gibiydim söz verdim kendime bu sorunu yaşayan tüm postlara yazıyorum çünkü çok ağladığım gün oldu