Denizkizi Kizlar dun geceden itibaren kasiklarimdan cok kotu sanci vuruyor hic uyutmadi cok duzenli degil ama sik sikta vuruyor. Yalanci sanci dedigimiz sey dogum olana kadar mi suruyor yoksa bir iki gunde geciyor mu?
Nupelda Denizkizi benim sancılarım beş gün önceden başladı önce yalabcı sancılardı düzensizdi son gün düzenli oldu önce 10 dakika 5 dakika ve en son 3 dakikada bire düştü
ozgeya Denizkizi açılman başlamış olabilir,benim de kasığıma sancı sapladığında kontrolümde 4 cm açıklık çıkmıştı.imkanın varsa doktoruna görün canım.
Nupelda Denizkizi iki gün devam etti sonra bir gün durdu tekrar devam etti iki gün sürdü ikinci gün doğum yağtım ama ben doğumu hızlandıracak bir kaç şey yaptım kaç haftalıksın
Nefeseda Denizkizi canim perine masajını kacinci haftada yapmaya başladın ve haftada kac gun yapiyorsun 🙄
Nupelda Denizkizi ben ahududu yaprağı çayı içtim günde bir dincan içiyordum ikinci fincandan sonra doğuma gittim
ozgeya Denizkizi dikkatli ol doğumun başlamış olabilir,nişanın da gelmiş sanırım.erteleme doktora gitmeyi.benim nişanım da suyum da gelmeden doğum yaptım.
Denizkizi ozgeya benimdr gelmemis dun kalktim doktora geldim 8 cm acilma olmus uc bucuk saatte dogurdum suan hastahanedeyiz bir iki saate taburcu olucaz ins
Denizkizi Tesekkur ederim kizlar yalniz ben cok fazla ikinmayi beceremedim ciglik attim o kadar egzersiz yapmama ragmen😞 bu sebepten dikisim cok oldu doktorum soylemedi sayisini .. Toplamda 3 saat ciddi sanci cektim agri esigimin yuksek oldugunu soylediler ama bana oyle gelmedi ben cok zorlandim ☺ Rabbim tum gebelerin yardimcisi olsun tek avazda kurtarsin