Seylan Daha önce bi düşük yaptım korkuyorum adetim bi gün tek geçikti bugün kan verdim sonuç 227 çıktı anlayan varmı sonuç nasıl lütfen bişeyler yazın 🥹
gulseren_4664 Seylan merhabalar tebrik ederim hamilelik var 😍canınızı sıkmayın kötü düşünmeyin diğer gebeliğiniz gibi olacak diye 🙏🏻 Çoğu kadın sizin gibi aynı durumu yaşıyor ben de daha önce yaşadım rabbim sağlıklı ilerlemek ve kucağınıza aldırsın inşallah 💗
Anneoluyorumm00 Seylan ver canım inşallah güzel haberler alırsın inşallah , ki var zaten ben ilk bebegimi 134 le öğrenmiştim
Seylan Anneoluyorumm00 ultrasyonda falan görünmedi demi bazıları diyor 15 günlük falan olduğu için böyle sonuç çıkıyor
Seylan Anneoluyorumm00 bi kızım var onda sonuç 1000 üzerindeydi böyle görünce yinemi düşün diye kafama takılıyor aşırı sırt ağrısı çekiyorum
Pinark92 Seylan ben 86yla öğrenmiştim :) 4 haftalıktı . 2 gün arayla kan ver inşallah güzel sonuçlar alırsın :) 5+3 de keseyi , 7+1 de kalp atışını duyduk :)
Anneoluyorumm00 Seylan yok görünmedi benimde 5 hafta doktora gittim kalp atışı falan yok tabi o dönem 7 hafta falandı gittim kalbini falan duyduk
Anneoluyorumm00 Seylan yok canım onunla alakası yok bazıları yüksek çıkar bazıları az yani normaldir, benimde doktora gittiğimde bel ağrım falan vardı kasik ilişkiye girme falan demişti bide ilaç yazmıştı
Anneoluyorumm00 Seylan aynen canım sen söyle ona şikayetlerini belirt yazar 😊 hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah 🤲 bide hamilelerin duaları kabul olur banada et olur mu rica etsem ikinciyi istiyoruz bizde