Mothertea Açlık 97 Tokluk 140 şekerin yok dedi bebeğin iri olması ondan dolayı değil genetik dedi oğlum da öyleydi sadece yediklerine dikkat edersin dedi kilo alımım da normal ama kafam karıştı zaten çok yemiyordum tatlı ekmek vs
Catmom Mothertea ilk hamilelikte benim de öyleydi ama sorun yaşamadım. Yediklerime dikkat ettim. Zaten 52 ile hamile kaldım 60 ile doğuma gittim. Doktor yönlendiriyor yeme içme için
Mothertea Catmom bende ediyorum aslında tatlı ekmek vs tüketmiyorum meyve yiyordum sanırım o da artık azaltırım
Mothertea Catmom doktorum şekerin yok ama dikkat et dedi yediklerine başka yaşayanlar varsa bilgi verirler belki
Catmom Mothertea ben ekmeği tamamen kesmiştim. Tam buğday ekmeği yedim doğuma kadar. Patates pirinç makarna hiç yemedim. Meyve günde bir tane elma ya da 2-3kuru kayısı yedim.
3533 Benimde 50 Gr yüklemeden sonra 141 çıktı sadece tatlıya dikkat et dedi, 1 ay sonra açlık tokluk kan şekerine bakicaz dedi, günlük ölç veya başka birşey demedi, ben tüm beslenmeme dikkat ediyorum ama korkuyorum da