Bebetooo0 29 haftalık hamileyim ve 2 gündür dış etim şiş korkuyorum çok kurcalarsam dişim kırılacak diye ön diş bide ne yapabilirim kızlar 🤦🏻♀️ geçer mi acaba korkuyrm ya bebişe bı zararı olur mu ki 🥲
Blossom Bebetooo0 Diş ipi kullanın ve gargara yapın. Birkaç güne geçmezse doktora gidin ama hamilelikte olabiliyor. İlerlemeden çaresine bakılır.
Hirali Bebetooo0 13. Haftamdan beri çekiyorum suan 32. Haftadayim hala gecmedi dogumu bekliycez malesef paradontax listerin tuzlu su sirkeli su herseyi denedim dis doktoruda birsey yapmiyor
nefessmommm Bebetooo0 canım 27-28. Haftalarda benimde oldu gargara yaptım ve biraz dayanmak zorunda kaldım tabi bir hafta da falan geçti şükür doktoruna sormadan ilaç falan kullanma bence
Dylann_3433 Merhabalar paradontax kullanın muhakkak Çeşit çeşit orjinal yazanı alın üstünde diş eti kanamaı şişmesini 2 günde toparlıyor Hafif az tuzlu su ile gargara oda iyi gelir
Bebetooo0 Hilal_blc internette baktım diş eti iltihabı olablr buda erken doğum riski olablr diyor tedrgn oldum açıkçası ya kuzum
Hilal_blc Bebetooo0 kiz benim alt diş etlerim felaket sismisti agri baya cektim de bisey olmadi cok şükür 2 günede gecti
Bebetooo0 Hilal_blc maşallah yaa bende hiç ağrı olmadı olmadı dedim al sana ağrı olmadı ama şişti sisince dişlerim de ayrılıyor çok felaket oldu bakym bende deneyeyim arkadaşların tavsiyeleri 🌹
Bebetooo0 nefessmommm ahh kuzum yaa ne sağlık ocağına ulaşabiliyorum ne Dr ne ebe kuzum ya Mersin’de yaşıyorum herkes Mersin’e geliyor ben özele gittiğim halde hep hüsran doğru duzgn Dr yok bnde napyim artık gargara yapym ulasablrsem Dr sorayım sanırım bişey demycek hamilelik sonrasına kalacak ama baklm 🤦🏻♀️