Ygmrcylin Ne anlatmaya çalıştığını anladım da banane arkadaşım seni kaçta aldığından ben postu açan kişiye de cevap yazmamışım zaten. Onun altında ben 33 haftayım beni daha almadı neden acaba diyen kişiye her şey yolundaysa almamıştır demişim seni bağlayan ne? “Gebelikte rutin diye bir şey yok”, her doktorun kendi tarzı, her gebenin ayrı bir takibi vardır. Hiç ağrısı, kasılması, bebekte hareketsizlik şikayeti olmadıysa gerek görmemiştir. İlk defa 35te bağlananlar da var. Dediğiniz gibi sancınız olmuş 27de almış sizi ve riskli olabilir diye 32 rutinine uymuş. Ama öyle bir durum yaşamasanız uymak zorunda değildi. Saçma yorum yapıp, üstüne alınan derken? Sana yorum yapmadığım halde benimle muhattap olan sensin lüzumsuz şekilde. Kendi bilgin sana kalsın ben kadın doğumda çalışarak, jinekologları ameliyathanede asiste ederek gerekli bilgileri kafamda oturttum merak etme. Evet gerekli görmediyse rutinlere uyulmak zorunda değildir oldu mu, bitti.
İkiz gebelikte Progestan kullanmak rutin değil, günde 4 kez Magnezyum kullanmak rutin değil ama rahat etmem için doktorumun insiyatifiyle kullanıyorum. Senle muhattap olmadığım halde benimle muhattap olman yetti daha da cevap yazma bana. Saçma açıklamalarına ihtiyacım yok.