Sedaahmet Esraemrah benim de martta 😁 çok şükür iyi gidiyor. Cok rahat bi hamilelik geciriyorum. 😄😍 bide şu grip olmasa daha güzel olacak 😂
Esraemrah Reyyan1310 amin canim hayirlisiyla benimki sezeryan normalde 1 nisan dogumama halliyle sezeryan olursa 15 gun onceden oluyo
gnccnszmhappy Bizde varız kızımla 😍 sağlıkla gelsin bebişlerr 🙏🏻 Çalışıyorum gidioz gelioz gün dolduruyoruz
Esraemrah gnccnszmhappy lcalismak zor olmuyo mu oglumu krese goturuyorum eve geliyorum ki nefes nefese kaliyom
Reyyan1310 Esraemrah Allah nasip ederse normal istiyorum 16 mart dedi tahmini doğum tarihime bakalım nasipte ne varsa onu görecez sonucu güzel olsunda artık napalım
gnccnszmhappy Esraemrah Servisim var neyseki idare ediyorum ama akşama pertim çıkıyor. Kasılmalar artıyor yorulunca tabi şubat sonu mart başı izne çıkarım sanırım. Mart sonuna doğru görünüyor doğum hayırlısıyla
Busraasaf Handanby bizde 29mart görünüyor benimse oğlum olacak inşallah 💙💙herşey çok şükür yolunda 😍😍😍
gnccnszmhappy Esraemrah bende hiç bişi almadım henüzz 🙈 yılbaşından önce odasını almak istiyorum kısmetse ocak sonu da kıyafetleri