Zehra1982 38+4 te 08:57 de spinal sezeryan ile minnoşum dünyaya geldi allah gün sayan herkesin yardımcısı olsun onun yüzünü gördüğünüz an yaşadığınız tüm acıları unutacaksınız bu öyle büyük bir mutlulukki tarifi imkansız. Bizimkisi planlı bir doğum olduğu için sabah 7:30 da hastaneye gittik, odamıza yerleştik, damar yolum açıldı ameliyat hazırlıkları başladı. Son derece canı tatlı, ağlak ve tırsak bir yapıda olan ben bu sürede hiç bir korku ve heyecan hissetmedim allah gerçekten bir güç veriyormuş bu esnada onu anladım. Anneme babama bir gün öncesinde sakın ameliyata girerken ağlamayın yoksa bende başlarım ağlamaya demiştim bunu eşim dahil başarabildik, tam saatinde beni almaya geldiler ameliyathaneye girdiğim an doktorum bana hoşgeldin dedi ameliyat ekibi yaklaşık 6-7 kişiydi. Önce tansiyonum ölçüldü ve en ufak bir işlemde tansiyonu yükselen benim tansiyonum 110-85 ti bu duruma ben bile şaşırdım. Sonra anestezi uzmanı spinal iğnesini vurdu anında bacaklarımda bi sıcaklık hissettim hemen ameliyat masasına yatırdılar sondayı bu aşamada takmalarını istemiştim hiç bir acı hissetmedim böyle olunca iki tane bayan hemşire benimle konuşmaya başladı kızımın ismini falan sordular bana doktor bey şimdi kontrollerini yapıyor biraz sarsma çekme hissedebilirsin dediler verem hissettiğim bu oldu meğer kontrol dediklerinde işlem başlamış sadece 2 dk sonra incecik bi ağlama sesi duydum gözünaydın kızın doğdu dediler ben olayın şaşkınlığını yaşarken kızımın kontrolleri tamamlandı ve kızımı yanağıma koydular o an o kadar güzel duygular yaşıyosunuzki tarif etmek imkansız ancak yaşadığınızda anlayabilirsiniz. Minik kızımı kokladım öptüm sonra kızımı giydirdiler ve meğer bunlar olurken benim ameliyatım bu esnada tamamlanmış kızımı kucağıma verdiler ve minnoşumla ameliyattan birlikte çıktık. Dışarıda bekleyen yakınlarımız ve eşim bizi birlikte görünce şaşırdılar direk odamıza geçtik ve o andan sonra kızım Duru ile hiç ayrılmadık. Kesinlikle bu doğum yöntemini tavsiye ediyorum herşeyin farkındasınız fakat hiç birşey hissetmiyorsunuz. Ameliyat sonrasında hemşire geldi emzirmeme yardımcı olmak için ilk sütüm geldi fakat göğüs ucum çok küçük olduğu için bebişim tutamadı göğüs ucu almamızı söyledi tedbirli olup zaten yanımda getirdiğim için direk taktık ve kızım cuk cuk emmeye başladı 😊 Dolayısıyla herkesten duyduğumuz sezeryan ameliyatlarında sütün gelmemesi durumunu ben yaşamadım doğuma gelirken yanınıza göğüs ucu almanızı tavsiye ederim şu an göğsümün birinde direk memeyi tutabiliyor kızım diğerinde biraz hassasiyet oluştuğu için kelebek göğüs ucu ile devam ediyorum. Ben emziriyorum eşim kucağına alıp sırtını ovalayarak gazını çıkartıyor, ananesi de uyutuyor. Bugün öğlen hastaneden çıktık ve evimize bir kişi fazla döndük. Minik kızım şuan mışıl mışıl uyuyor bende size hikayemi yazıyorum. Nerden başlayayım Nasıl yazayım derken bu cümleler dökülüverdi ağzımdan tez vakitte bu mutluluğu inşallah sizde yaşarsınız demiycem vaktinde gelsin bebişlerimiz 😊 Bizim hikayemizde böyle kızlar kızımla büyük bir aşk yaşıyoruz şu an darısı başınıza sevgiyle kalın...