Deryayldzz Kızlar uzun zamandır bebek istiyoruz bir buçuk yıldır doktorlar birşey yok bir sorun dediler ama olmuyordu bugün test yaptım bakar mısınız
KuzeyinAnnesi10 Deryayldzz ah canım güzel anne hayırlı olsun. Gümbür gümbür geliyorum anne diyor sana Rabbım sağlıklı kucağına almayi nasip etsin inşallah 🥰
Alyamomm Deryayldzz hayırlı olsun canım ne kadar süredir olmuyordu bize de sorun yok dediler ama nasip olmadı daha ve kullandığın herhangi bişey oldu mu
Deryayldzz myangelson hala inanamıyorum ki acaba test yanlış mı falan diyorum bilmiyorum çok değişik bir his ya 🥺🥺
e_blue_sky_a Deryayldzz ekonomik şartlardan kaynaklı ise özele boşuna para vermeyin sağlık ocağında ücretsiz yapacaklardır, şahsen devletin yaptığı testlere özelde dünya paralar vermeye karşıyım
Rumuz5838 Deryayldzz böyle testler benm ruh halime d e pozitif olarak yansıyor o kadar seviniyorum ki hak eden annelik yapabilen herkesin kucağını boş bırakmasın Allahm . 😍 hayırlı olsun canm benm sağlıkla kucağına al inşallah
Deryayldzz Merveeall yaaa ağlıyacam şimdi yaaa o kadar zamandır bekliyorduk ki birden bire hiç beklemediğimiz bir anda oldu Allah herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Deryayldzz e_blue_sky_a doğru söylüyorsunuz burda Bahçelievler devlet hastanesi var oraya gittim kan verdim yarın çıkacak dedi