Senbenimmucizem Yarın sezeryanla doğm yapacağim Allah’ın izniyle tüpleri başlatmayı düşünüyorum,daha önce sezeryanla doğm yapan tüpleri bağlatan var mı ? ne gibi zorlukları var ? Kaç dk sürüyor birde işlem ? bilgisi olan aydınlatabilir mi
Feyzabeyoglu Senbenimmucizem ben degilde görümcem yaptırdı. Hiçbir fark yokmuş anlamiyormussun bile. Dogumla aynı anda olacağı için bencede cok anlamaz insan. İşlemde normal kapatma 10 dkda olursa 15-20 dkda biter tamamen diye düşünüyorum. Sonucta farklı bi alanda ameliyat olmayacak
Senbenimmucizem Feyzabeyoglu evet ameliyat da sıkıntı olmuyormuş sezeryan yerinden bağlanıyormş ama sonrasını çok merak ediyorum bende
annesiylebali Senbenimmucizem ben yaptırmadım ama bi tanıdığım yaptırmış bacağında ağrı bayağı olmuş hatta çocuğu şuan 8 aylık çocuğu kucağıma aldıkça oluyor ağrı diyor. Onunla alakalı mıdır bilmiyorum ama aklınızda olsun. Bir ay yatmış sezaryen sonrası
Senbenimmucizem Bahar6667 iyiymiş komşu 4 saat dedi bende vazgeçmek üzerydm yarın dr.la görüşeceğim onaylarsa bağltcm