Rabiamasat Kızlar Hastanedeyim 5 dk da bir sancılarım var..😶 Dayanamıyorum .. nerdeyse Dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🙏🏽 İhtiyacım var sizin Dualarınıza...🖤
Amargi_nes Rabiamasat bnde evde 2 saattir duzensjz agrili sanci cekiyorum. Rabbim bir sancida kurtarsin canim 🙏
Kelebek6060 Rabiamasat sağlıcakla al canım kucağına 🤲🏻❤️ Bende gece 12:25 de doğurdum geldi geçti çok şükür
emoselos Benimde geceden beri geçmeyen bir sancım var ama bebek çok hareketli yalancı sancı olabilir mi sizde oldumu sancı varken benek hareketleri nasıldı ikinci hamilelik ama unuttum geçmedi daha uyutmadı bir türlürlü
Kelebek6060 emoselos canım hareketli oluyor sen sancılarını takip et kesiliyor mu artarak devam mı ediyor
imera_ferammm53 Rabiamasat Allahım çok güzel bir Doğumun olsun kuzuna sağlıklıca kavuş inşeAllah sende sağlıklıca çıkıver inşeAllah 🥰 ah dua et bizede gelsin o sancılardan benim minik kızım nazlı çıktı biraz 38+5iz 💕
Rabiamasat Allah razı olsun kızlar🙏🏽🖤 Açılma daha 2 cm kaç saattir o kadar yürüdüm tık yok neler yapılabilir açılma olması için?
Rabiablt58gkts Allah sağ salim kurtarsın 🥰 ne kadar az kesi o kadar az acı inşallah açılman çok olurda kesiye gerek kalmaz Darısı bize bende sancı bekliyorum 37+3 teyiz bebek üç haftadır dönmüş vaziyette bekliyo 🥺 kaburgalarımı tekmeliyo ☺️
Sezgin Rabiamasat Allah yardımcın olsun canım. Anneler güçlüdür🤗 rabbim bir avazda kurtarsın inşallah. Doğum hikayeni bekliyorum🙏💐💐💐