Hnd05 Kizlar 26. Haftamdayim. Yalancı sancıların baslayabilir dedi doktor. Belirtilerini bilenler yazabilir mi??
Ireeeeem Hnd05 elinizi karnınıza koyun normalde yumuşak ama baktınız taş gibi oldu sertleşti kasılıyor demektir yalancı sancı yani. Herkes aynı şekilde hissetmeyebiliyor kimisinde oluyor ama hissetmiyor kimisi en ufak kasılmayı hissediyor
Aslanmommm Kasılma oluyor bebek karnında toplanıyor karnın sertleşiyor en fazla 5 6 saniye sürüyor benimki 20 haftalıkken başlamıştı
Ireeeeem Aslanmommm bazı doktorlar çok normal karşılıyor bazıları olmaması lazım diye düşünüyor. Kimisinde haftalarca sancı çekiyor bir şey olmuyor kimisinde rahim ağzını etkiliyor kime güvenecez 😄
Aslanmommm Ireeeeem ama benim rahimde yumuşama vardı riskli gebelik o yüzden erken başlamış olabilir ama sık oluyosa normal değil bence benim 28 haftalıktan sonra sıklaşmaya başladı günde 4 5 kez falan şimdi her saat oluyor nerdeyse
Essi Bendede cok serlesiyor. Alttan batma hissi var bacak arasi sürekli hic gitmiyor. Yururken zorlaniyorum ve bel agrisi var. Pazartesi kontrolum var 28 hafta