Ilba_34 Ryhann1- o haftalarda ağrı olması çok normal rahim gelişime ayak uydurmaya çalışıyor ama dayanamayacak kadarsa kanama vs varsa doktora gidilmeli tabi
Bekledigimmucizemm Ryhann1- bende de var kuzum bende bugün 8 haftalık oldum geceleri de ağrıyor yerleşiyor diye oluyor rahim büyüyor
ozlemelzo Ryhann1- 7+4′üm. Hamileliğin ilk zamanlarından beri kasık ağrım var. İlk zamanlar regl ağrısı gibiydi şimdi biraz daha azaldı. Doktor rahim genişlediği için normal dedi.
Merve3444 Bende de aynı konu 3 haftalık gebeyim aşırı belım ve kasıklarım ağrıyor gece yatırmadı 😞hazırlandım hastaneye gitcem çünkü çok rahatsız edıcı
Ryhann1- Hamile olduğumu öğrendiğim hafta çok ağrım vardı bol bol yatıp dinlendim canım 1 hafta sonra geçmişti.
Merve3444 Bekledigimmucizemm benim daha 3 haftalık pekı o normal mıdır hıc dayanılacak gıbı degoldı gece
Bekledigimmucizemm Merve3444 bir doktora görünün isterseniz sürekli devam eden bir ağrı mı arada geçiyor mu sürekli devam ediyorsa bir görünün arada geliyorsa normaldir yerleşmeye çalışıyor ondan ağrılar olabilir
Merve3444 Bekledigimmucizemm arada gelıyor ama gelınce de ıyı gelıyor gece çok rahatsız etti hastaneye gıdıyorum😞
Bekledigimmucizemm Merve3444 içinizin rahat etmesi açısından gidin inşallah birşey yoktur haberdar edin
Merve3444 Bekledigimmucizemm evet ıdrarda hafif bı enfeksıyon varmış serum la ılac verdı ınsalah ıyı gelır ağrımın çok olması ondan kaynaklı olabılırmıs bebıs de suanlık ıyı beta 3743 çıktı 4 haftalık dedi
Merve3444 Bekledigimmucizemm zaten ağrı kesıcı serumla enfeksiyon ıcın serumla gectı günüm onu da bıdahakı gelişime bıraktım ☺️