Daphne momymom 19 Aralık ve yakında doğum diyince bir heyecanlandım. Benim de 25 Aralık ama sezeryan randevusu almadım. Normali deneyeceğim Ssdv. Sağlıkla kucağınıza aldın inşallah
Anneoluyorumbb Zelihaa1409 Mooncrown2001 e Evet tarihlerimiz çok yakın isim buldunuzmu peki nasıl gidiyor😍🥰
Zelihaa1409 Anneoluyorumbb İnşallah Ömer Ali olacak ben istedm eşimde beğendi.Şuanlik iyi çok şükür bi sikinti yok.Ama agirlasma başladı özellikle geceleri şişlik çok oluyo uykusuzluk sabaha kadar lavaboya çıkmak aşırı duygusallık bunlar dışında iyiym😂Sizinki nasıl
Mooncrown2001 Anneoluyorumbb Hayir dusunuyoruz hala amma Murat ismini Ferhat birde bunlardan birini dusunuyoruuz, siz peki?😍
Deletedmom_116 Ozoooo nerlerde 😆 kop gel yanıma ama gelirsen haber etse evim bomba patlamış gibi el attayim 🤣🤣
Ozoooo Deletedmom_116 aşko Konya şehir hastasindeyim şuan senin ev nerde sjjsjs biz niye burdan konuluyoruz 🤣
Anneoluyorumbb Canan-dilan 24+1 olduk 😍 aslında öğrenirdiniz biz 11 haftalıkken öğrendik 2. Bir doktora gittinizmi
Deletedmom_116 Ozoooo ne bileyim valla burda denk geldik🤣🤣Benim ev Oraya yarım saat djdj Cumraya giderken yol üstünde uzak değil cumariyi bilrisindir diye öyle tarif ettim jadimmi parktan Cumraya doğru