Ummuhan_Ozer Sat 26 Nisan 18 +6 olduk yüksek ihtimalle kız dedi doktorumuz detaylıyı bekliyoruz netlik için
rabisskocc Eda2344 ahahaha bana doktor diofol verdi hamileliğimi öğrendiğim ilk ikinci hafta da şuan 7+4 üz yarın bitiyor hapımız, ama sonrasında doktor tekrardan yazarmı kullanacak mıyım bilgim yok
Sibel0330 Eda2344 Benefol kullanıyorum bulantım 4 5 haftalıkken başladı daha dewam ediyor kusma yok sadece çok bulantı var canım
MirsT busraayksll bulaaamıyoruz siz ? Başta erkek dedi ona bulduk ama kız dediler sonra ve çok kız ismi var sanki bizde güzel bişey olsun istiyoruz Yüsra Derin … vb düşünüyoruz karar veremedik
busraayksll MirsT bizim erkek biz yiğit Alp koyduk kapı süsünü bile yaptırdık ben bı dönem kız hissediyordm o dönem de kesin güneş yada defne koyacaktm ad bı boncuk çok takılmayın bosverin
ayseaaksoy Limon06 biraz zorlanıyorum artık mide yanmam çok fazla yine de çok şükür idare ediyoruz 🫶🏻👧🏼 sizler nasılsınız 🌸
Limon06 ayseaaksoy benım de kaburgalarım çok acıyor hareket ettikçe oturunca batıyor gıbı oluyor çok şükür onun dışında iyiyiz doğum heyecanı sardı bıraz korku endişe her şey var ortaya karışık ☺️🙈