Bllackrosie Gul_ozcan3001 12 yi geçti 13+3 olduk bizde. Bugün öğrenemedik 16.haftada gel dedi doktorum bakalım😂🫶🏼
Bir_Fani Nesli-diba Evet keseyi gördük çok şükür hatta yanında bi kese daha oluşmuş 🥰 kalp atışları için 15 Eylül de randevu var Allah hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻🤲🏻 Nerdesiniz
Momm6134 Momm6134 size dedi mi herhangi bir şey doktorunuz bu ayın sonu ya da ekimin başı gibi ama benim erken doğumdan dolayı ekime sarkmaz diye tahmin ediyorum 😊
Sibelnehir Momm6134 25 Eylül gibi görünüyor dedi, bugün kontrole gideceğim bakalım bişey diyecek mi ilk nst ye de girerim heralde bugün.
incim23 Alif63 amin canım sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah ikimizin ve hepimizin bebişi🥰 hamdolsun şimdilik bir sorun yok, sadece vücudumda çok kaşıntı oluyor o da doğumdan sonra geçer inşallah, sizin de her şey yolundadır umarım 🌸
Alif63 incim23 ben de de kaşıntı var uyuyamıyorum kasintidan bir de nefes alamıyorum artık bir önce doğurmak istiyorum
Daphne momymom 19 Aralık ve yakında doğum diyince bir heyecanlandım. Benim de 25 Aralık ama sezeryan randevusu almadım. Normali deneyeceğim Ssdv. Sağlıkla kucağınıza aldın inşallah
Sevgi1985 Burcu7260 aramızda bir gün var hadi bakalım önce hangimiz doğum yapıyor saglıkla inş normalmi doğum şekli sizin