Tayyibe42 Rukiye22 evet benimde belirtilerim var adet agrisi ve acaip bel agrisi girip cikiyor simdilik duzensiz ama takip edeceğim
mrsmom_ Nnoktaa evet biraz ilgisiz oyle konularda Allah korusun ama tecrube çok iyi olmalı. Benim kurtajda cok acayipti çıkışta muhatap falan yok bilgi veren yok. Cikista imza aldilar soru sordum kağıtta yazıyor dediler eve geldim okudum hiç alakası yok falan. Doktor benim operasyonu yapti beni goturduler digerleriyle devam etti falan. Ama yinede dogumda mecburum sanırım. Rutin kontroller de de. Ama sanırım doktor secsek dahi her seferinde farkli bir asistan oluyo degil mi
Nnoktaa mrsmom_ evet biraz öyle oluyor ama zaten normal doğumda da kime denk gelirseniz o giriyor doğuma. Allah hayırlısıyla kolaylaştırsın sağlıkla sıhhatle..
cakmaktas Selamlar herkese, Allah kurtarsın hepimizi. Bir avazda, su gibi doğum diliyorum herkese 🥰 11 ocak 33+5 haftalık benim pipişim 🤗
mrsmom_ Nnoktaa dmi kime denk gleceginizi secip arastiramiyorsunuz. Ümraniyedeki hastane nasil acaba bi bilginiz var mı