Mom0888 Minik-ve-annesi aşırı inatçı oğlum asla istemediği bişeyi yaptıramazsın bebekliğinden beri sevecendir ama tanıdıklarına karşı ve istemediği biri varsa asla ona dokundurmaz kendini tanıdıkta olsa yerine göre hareketli yerine göre normaldir aklıma gelenler bunlar
ladyax Minik-ve-annesi valla erkeğine denk gelmedim ama kuzenimin 3 yaşındaki kuzu akrep burcu asla kınamıyorum kesinlikle ama çok zor bir çocuk çok asi ve inatçı benim kız da ya terazi ya akrep olacak terazi olsun diye dua ediyorum 😂 tabi böyle şeylere çok kapılmamak lazım yetiştirme ve karakteri ile de alakalı
Hazalaskin Minik-ve-annesi kocam akrep sayılır mı 🤣 inatçı gıcık ve dik başlıdir. Çok çalışkan hırslı ve zekidir. Az konuşur çok düşünür. Liderlik vasfı çok yüksek. Libidosu çok yüksek yürüyen libido gibi bişey 🤣 kalbî tertemiz kimsenin kötülüğünü istemez ama yardımsever de çok değildir 🤣
Mavigozunannesi Minik-ve-annesi benim 3.gebelik akrep olacak 30 haftaligiz ve hareketlerini hissettiğim andan itibaren aşırı hareketli karnımda sürekli oynayan bir bebek gece gündüz farketmiyor ve çok sasiriyorum diğer ikisi öyle değildi hele 2.yengec mülayim oğlum sakin bir bebekti bu bebekten çok korkuyorum ultrason da bile durmuyor tekme üstüne tekme geçen rahatsizlandim acil e gittim nst baglayamadi 2 ebe asla durmuyor hareket ettiği için bir türlü yakalayamadilar yarım saat uğraştılar ilk defa başıma böylesi geliyor 🤣
sevgi9654 benim de eşim akrep. küçükken çok çektirmiş annesine. hala çok sinirli yapıya sahip, inatçı. hep onun istediği olsun ister😂 çok fazla yardımsever üstteki bi arkadaşın yazdığının tam tersine ve çok duygusal 😊
Minik-ve-annesi @Bebeto1 eyvahh🤣 peki hamilelikte de çok hareketli miydi.bebimde oğlum olucak29+6 olduk ama şuan için sakinn
Minik-ve-annesi @Mavigozunannesi bizde 29+6 olduk ama suanlk oğlum sakin umarm doğunca cektirmez bana 🤣
Matmazelbebi Minik-ve-annesi Büyüyünce çok çapkın olacak 😂🙈Akrep arkadaşlarım öyle kızı da erkeği de.
BasimAgriyor Benim oğlum da ya akrep ya da yay olacak, ben akrep olsun istiyordum yanlış mı istiyorum acaba 😄 kendim de boğa burcuyum
Minik-ve-annesi @Matmazelbebi ewet çevremde herkes öyle diyor 🤣abimde akrep ve cooooook canlar yaktı 🫣
Matmazelbebi Minik-ve-annesi Benim bebe de uygulamaya göre 21 ekim terazi olarak gözüküyor ama 2 gün sonra 23 ekimde burç akrep oluyor. Akrep olma ihtimali var 🙈😂Hayırlısı artık.🙈🙈🙈
Minik-ve-annesi @BasimAgriyor bende boğa burcuyum bakalm oğlum akreple yay arası olacak bende akrep istiyordum ama bilemedim siz kaç haftalksnz
Cansel-58 erkek kardeşim akrep burcu, inatçı ve aşırı dik başlı biri annemi babamı çok üzer sabahlara kadar eve gelmez sorumsuzun tekidir maalesef. işin kötüsü oğlum yolda geliyo, gününü tutarsa o da akrep burcu olacak 😂 ben kafamı nerelere vurayımmmmm
EmreBeyiBeklerken Minik-ve-annesi erkek değil kızım var ama akrepler aşırı inatçı, tripli ve kıskançlar genel olarak. 13 yaşına geldi hala aynı. Evi süpür diyorum tamam diyor ama sadece kendi canı istediğinde yapıyor. Kendi canı istemeden asla bir şey yaptıramazsınız. Hiçbir şeyini olumlu bile olsa eleştiremezsiniz benim canım böyle istiyor diyip kimseyi karıştırmıyor. Arkadaş konusunda hem herkesi tersleyip duvarlar örüp hem de arkadaşım yok diye üzülüyor her konuda inadıyla uğraşmak, çocuk gibi nazı inadı ve 4 yaş kardeşini bile kıskanması aşırı yorucu oluyor çoğu zaman