120622Aht 27 +1 Bugün kontrolüm var ve şeker Yüklemesi yapilicak diye biliyorum sizler yaptırdınız mi yapılması gereken bıseymi
minikos 120622Aht ben yaptırdım ve çok pişmanım şekerli bi içecek içiriyolar ve şekerine bakıyolar çok gereksiz bişey siz yemenize içmenize dikkat edin yeter şeker dayatmayın boşa
glsmogrtmn 120622Aht ben yaptırmadım, açlık tokluk baktırdım çok ideal çıktı, aşırı kilo da almadığım için istemedim bebeğim de çok aşırı kilolu değil açıkçası bir sorun da yok şu an 32.haftadayiz :)
Deryazym 120622Aht bende su fazlalığı vardı ve bebeğimin gelişimi bir hafta önde gidiyordu diye yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı sizin kontrolünüzde her şey normalse beslenmenize dikkat edin yeterli olur bence aksi bir durum varsa doktorunuzu dinleyip yaptırmanızı öneririm.
pnar8007 120622Aht yaptırmayın bence ben iki bebeğimde de yaptırmadım doktorum evde kendin ölç dedi 3 gün ölçtüm mesela şekerim çıktı iki gebeliğimde de gebelik şekerim vardı şeker yüklenmesi yapılmadan da çıkabiliyor
Aydemi 120622Aht ben de 25+5im ve şeker yüklemesi yaptırmak istemiyordum. Kendi doktorum sa eğer kilo alımın normal hiderse yapmayacağız dedi. Ben de toplam 6 kilo almıştım. Ama biz yurtdışında doğum yapacağımız için orada zorunlu tutuyorlarmış. Biz de onun için evde açlık yokluk ölçelim dedik. Doktorumuz da sğolsun ona göre rapor yazacak