srnkckdlgc Kusura bakmayın arkadaşlar dün sabahtan beri gecmeyen ishal durumum karın ağrım var tuvaletten cikamiyorum neredeyse kullandigim vitamin ilacindan midir acaba acile gitmeli miyim
bdenerigokce srnkckdlgc geceden beri diyorsun git bence mutlaka, serum takarlar ama onun dışında beslenme düzenini değiştir
Agg0207 srnkckdlgc canım salgin var bende yakalandım ona 3 hafta önce çok kötü karın ağrısı yapmıştı bnde 2 gün ishal oldum ama aşırı karın ağrım olunca parol içtim sağlık ocağındaki doktor öyle söyledi bana birde muz beyaz leblebi pilav haşlanmış patates makarna bol yoğurt bol su tükettim öyle geçti iki gün sonunda başka ilaç falan kullanmadım ben
Sak94 srnkckdlgc merhaba benim de aynen öyle olsu sulardan mikrop kapmış amipli dizanteri olmuşum bende patates kahve şeftali hepsini yedim fakat asla bana mısın demedi iki kere hastanede serum aldım su içtikçe kendimi tuvalwtte buldum pirinç lapası bana iyi geldi kesinlikle öneririm ama kesin çözüm mü değil doktor organik olduğunu ve ilaç grubuna girmediğini söylediği reflör isimli bir ilaç verdi ve mikrop olduğu için de antibiyotik verdi onları içtim ama antibiyotiği ishalim durduğu için bitirmedim
Ftmnuurr srnkckdlgc geçen hafta bende öyleydim çok kotuydum 3 gün falan sürdü. Acile gittim serum taktılar tetkik falan yapıp gönderdiler. Salgın var şu siralar
Hanifeay Su gibi ishal oluyordum bende tuvaletten çıkamıyordum iştah yoktu doktor 500 ml antibiyotik verdi onu kullandım geçti artı yedekte aldım böyle durumları 1 tane atıyorum geçiyor yani bu bir enfeksiyon hiç bekleme doktoruna git hemen
Yesil-yesil Canım geçen hafta bende öyleydim bir gece serumlarla hastanede kaldım ihmal etme, doktorum şu ara çok ciddi bir salgın olduğunu gebelik kaynaklı ilaç başlatmak istemediği için gözetim altında tutmak istediğini söylemişti
srnkckdlgc Sak94 acaba vitamin ilacindan dolayi mi diye dusundum ama herkes salgindan hastaymis bende acile gidicem
zumrasmom1 srnkckdlgc valla bende de durum aynı canım aşırı mide bulantısı ve ishal var. Altıma falan kaciricam diye aklım çıkıyor. Eşimde ishal olmuş salgın var herhalde