Slngrms Kızlar merhaba 6. Haftadayım bel ağrımla birlikte koyu kahverengi lekeler geliyor, kontrole gidicem ama gitmeden sizlere de soruyum dedim yaşayan var mı aranızda? Bebeğin kesesinde kanama alanı oluşmuş muydu?
S_B6606 Slngrms bende oldu 3 ay devam etti kanamam hicbi yerim agrimiyodu sukur ama bebegin kesesinde kanama alani vardi cok sukur atlattik evde yattim surekli bide doktor progestan verdi iki uc gunde hastanede yattim şu an 6 ayligiz🌸
bdenerigokce Slngrms dinlenmek gerekiyor evet ama mutlaka doktora git, ilaç ile beraber dinlenmek gerek. Asla uzanma, bir de doktor yasaklar mı şuan bilmiyorum ama cinsel ilişki yapma kalp atışı duyana kadar, duydun mu bilmiyorum
eda9616 Slngrms merhaba bizim de kanama var hatta ilk öğrendiğim haftalardan beri beş buçuk haftalıktı keseyi gördük iki gün sonra kanama başladı on haftalık oldu hâlen oluyor doktor olur diyor ultrasonda bakıyor öyle yani korkmayın Çarşamba yine gideceğim doktora verdiği ilaçlar da işe yaramıyor
Cnssnr Slngrms bende şu an 6 haftalık. 7ye dayandı. Bebeği öğrendiğimizden beri kanama var. Kanama kese etrafındaymış. Ilaç tedavisine başladım. Progestan iğne 3 günde bir ve hap alıyorum sabah akşam. Ilk gebeliklerde oluyormuş. Seni çok iyi anlıyorum. Kendini fazla yorma. Ilaç tedavisine başla. Kontrolleri de ihmal etme. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Cemali0603 Benim de geçen pazartesinden beri yer yer kahverengi lekelenme yer yer de kırmızı aşırı yoğun olmayan kanamam oluyor. Her doktor farklı bir şey söylüyor. Tüp bebek olduğu için de embriyonun haftasına ilişkin bir fikir birliği yok. Şuan son regl tarihime göre 6 hafta 5 günlük görünüyorum. Doktorum dün 6 hafta 1 gün ölçtü ama ölçüye de çok takılmamak gerekiyor sanıyorum. Doktorlar arası ağız birliğinin olmaması da açıkcası geriyor ve üzüyor. En yoğun kanama olduğu gün kontrole gittiğimizde kesenin etrafında çok hafif bir kanama alanı olduğunu söylemişti doktorum sonraki kontrolde de aynı şekilde çok az ince bir kanama alanı olduğu söyledi. Bu hafta doktor değişikliği bebek kalp atışında yavaşlık sebebiyle 3 doktor değiştim ve 5 kere vajinal muayene oldum. Kanamanın biraz da bundan dolayı arttığını düşünüyorum. Benzer durum yaşayan var mıdır?