Royem62 Anneolmak38 canım yarın 1 test daha yap istersen ilk yaptığın an hemen çekip atrsan bizde daha kolay sana yardımcı oluruz. 😇
FKRKS29 Anneolmak38 büyük iht hamilesiniz çünkü kuruma cizgisi olunca su damlatınca gidiyor yarın kan verin bence insAllah hayırlı sekilde vardır çok güzel Bi gebelik geçirip çocuğunuzu kucaginza alirsnz🥰
Syda78 Benim reglim 1 gün gecikince yaptım aynı bu şekildeydi aynı gün kan testi verdim pozitif çıktı sabah ilk idrarda daha net belli oluyor bu arada ☺️🌸 bence gebesiniz hayırlı olsun🥰
Anneolmak38 Syda78 Sağolun teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir kan sonucunu görmeden icim rahatlamaz 🥺 Yarın gideyim sağlık ocağına kan vermeye sonuç çıkınca yazacağım buraya
Anneolmak38 FKRKS29 Sabah verdim kanı Bu saat oldu giriyorum sürekli sonuç cikmis mi diye ama daha çıkmadı sonuç çıkınca buraya yazacağım
Ezel16 Anneolmak38 İlk 5 10 dkk içinde çizgi çıktıysa gebelik var görünüyor 🥹 Kan testi verip netleştirin hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🥲
1prensesannesi__ Anneolmak38 kuruma cizgisi bu kadar net olmaz bide bu kaset testler diger erken testlere gore daha kaliteli daha guvenilir oluyo 😃 kan verdinmi bi kan ver bize de haber et 🥰
Duruuu1 Anneolmak38 hangi hastane bakıyorsa onun sayfasına girip lab sonuçlarına tıklayıp tc ve doğum tarihi ile bakabiliyorsunuz diye biliyorum ben genelde öyle yapıyorum ilçede oturuyorum başka ilçenin hastanesine gönderiliyor kanlar o hastanenin sayfasından bakıyorum e nabıza geç düşüyor genelde sabaha karşı düşüyor