Mlsfcr Kızlar göğsünün altında sertlik hissediyorum ama kafasımı ayaklarımı anlayamadım ya 33+2 deyiz bugün çok baskı yapıyor mesaneme sizin nasıl
Ebru_20 Mlsfcr son kontrole gittiğinizde bebek nasıl duruyordu ultrason da bir de kafa mı ayak mı genelde hareket ettiği zaman bakarsanız anlaya bilirsiniz
Tgbnrbltt Mlsfcr bende 31 haftalık hamileyim gogusumun altın da sertlik hissediyorum en son gittiğimde 28 haftalık ti kafası oradaydı ayakları asagidaydi
Zakire_ela Mlsfcr benimde 31. Haftadan beri öyle makat geliş 35 te gittim makat gelişti bu hafta tekrar gideceğim dönmedi galiba hâlâ aynı şekilde hissediyorum sağ göğsümün altında baskı yapıyor oturtmuyor sıkışıyor givi tepniyor
gokcetugumm Doktorunuza sordunuz mu en sonki kontrollerde bebek dönmüş mu diye benim kızım 26 haftada dönmüştü şuan hamileyim 26 haftalık en sonki kontrolde sordum hala makat geliş dönmemiş demişti.
Mlsfcr gokcetugumm bende en son iki hafta önce gittim makat geliş dedi doktor ilk gebeliğim inşallah döner hanımefendi bakalım
gokcetugumm Mlsfcr daha döner ama bende 28 haftalıkken gidicem hala donemmisse dönmesi için egzersizler oluyo onları yapmaya basliycam bakalım nasıl ilerleyecek ☺️
Buse28 Bende 35 haftalık hamileyim makat geliş kafası sağ göğsümün altında ve baskı yaptıkça çok acıyor sizdede acı hissi varsa kafasıdır
Mlsfcr Buse28 acı hissi gibide değil ama nefes almamı oturmamı biraz engelliyor pozisyonunu illa değiştirmem gerekiyor
Buse28 Kafası büyük ihtimalle makat gelişte öyle oluyor dedi doktorum dönerse nefes alman çok rahatlar dedi ama dönmüyor 🤦♀️