Zeeynep1 affa ben salatalık yiyin ce rahatliyorum. Tabi bende mide rahatsızlığı olduğu için artık son ay oda kurtarmadi mide koruyucu yazdı doktor şurubu vardı zaten. Ama salatalığın çok faydasını gördüm.
Hatice4463 affa aynıyız canım seninle bende mahvoluyorum denediklerim Karbonatlı su Kara mercimek 5 6 tane çiğ olarak su ile duyuyorum Bunlar fayda etmezse doktorum pulcet diye mide hapı yazdı onu kullanıyorum aklında bulunsun
affa Hatice4463 benimde normalde mide ilacımı var .Lonsor diye.ama o hiç etki etmiyor.ama doktoruma siylerim yinede.cunki bazen geceleri yemek yemesen ve ya hafif yemek yesen bile miden çok kötü aciya biliyor.
Sekerportakali9 affa bana soğuk süt çok iyi geliyor salatalıkta iyi geliyor karbonatlı suyuda denedim ama kusma raddesine geldiğim için daha içmedim ama o da iyi geldi içebilirsen iç
Welcometomylife affa Rennie duo önermişti doktorum, çok iyi geldi bana. Doktoruna danışıp kullanabilirsin. Hiç bir zararı yok bebeğe
cokkasmabeabi affa yarin mutlaka gaviscon alın. Benim egilip kalkınca bile yaniyor midem 😒 karbonatlı su iyi geliyor diyorlar
Zeeynep1 affa sevindim vala ise yaramasina 🥰midem de sıkıntı var benim 8 haftalikken başladı mide yanmalari 30 uncu haftaya kadar salatalikla geldim iyi geldim😄artık iyice baskı olunca mideye dr mide koruyucu yazdı onu kullanıyorum şimdi .