Hilalllcann Merhaba arkadaşlar. Sakarya medar hastanesinde Aslıhan hoca da doğum yapanlar doğum hikayelerini paylaşabilir mi acaba ?
Tubatuu Hilalllcann selam bende medarla görüşmeye gideceğim fiyat bilginiz var mı neşe çakmakçıyı tavsiye ediyorlar
Ay3 Hilalllcann merhabalar bende bu doktora baslamayi dusunuyorum. Riskli gebeyim , calisiyorum, rapor vs verme durumu nasil
Fatmayiilmaz En son sezeryan 11 normal doğum 13 bindi değişebilir diyorlardı Eylül için fiyat sormadım. Ben de Aslıhan hocaya gidiyorum 38+4 üm
Fatmayiilmaz Tubatuu Evet gayet iyi bir doktor memnunum. Bende şaşırdım sezeryanın daha uygun olmasına 🙄
Fatmayiilmaz Ay3 Şuanda doğum iznindeyim. 32 hafta raporu almadan önce 29 haftalıkken artık çalışmak istemediğimi zorlandığımı söyledim 32 haftaya kadar rapor aldım daha sonra da 32 haftalık raporumu aldım. Yani durumumuza göre rapor veriyor.
Hilalllcann elifcclar tabiki gönlüm normalden yana ama hangisi hayırlısıysa o olsun istiyorum ama korkularım var işte
elifcclar Hilalllcann aslıhan hanım normal doğumda iyi olduğunu duymuştum.. ilk tercihiniz bence de o olsun kesinlikle bende korkuyorum ama napiyim mecbur. Bu arada bende sakaryadayım